algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Descens termomètric

En superfície es remarca la presència d'una depressió a l'Europa septentrional, amb centre al sud de la mar Bàltica. Les Balears es troben fora del radi d'acció de la pertorbació, amb pressions cap als 1.012-1.016 mb. En altura, les altes pressions subtropicals dominen l'atmosfera de la Mediterrània i gran part de la península Ibèrica.

Situació prevista a les Illes: Domini del cel estirat, amb alguna nigulositat d'evolució a l'illa de Mallorca. Ambient més suportable que els darrers dies. Menorca: hi haurà cel ennigulat durant la matinada i tendirà al matí a poc ennigulat. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de llebeig, que tendirà durant el dia a entre fluix i moderat, de mestral. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns niguls d'evolució a l'interior de l'Illa. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent moderat, de llebeig, que tendirà a fluix de mestral, amb marinada. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura una mica més baixa i vent fluixa, de ponent i mestral.

Estat de la mar: Àrees de maror i marejol. Visibilitat horitzontal mala a regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-dos i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 32'1 24'1
Aeroport 31'2 22'3
Eivissa 36'4 25'0
Maó 31'7 22'7
Pollença 31'2 24'7
Lluc 36'1 26'6
Sant Llorenç 35'7 23'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris