cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El temps

En superfície l'anticicló subtropical domina l'atmosfera de la Mediterrània occidental i la península Ibèrica. En altura es veu una cresta càlida i seca sobre el Marroc i el sud-oest peninsular.

Situació prevista a les Illes: Restes de núvols al nord que tendiran a desaparèixer durant el dia. Temperatura a l'alça. Menorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà al capvespre a cel poc ennigulat. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de llevant. Mallorca: al nord de l'Illa hi haurà intervals de niguls que tendirà al capvespre a cel poc ennigulat, i a la resta hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger agument i vent fluix, de llevant, amb brises. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de llevant, amb brises.

Estat de la mar: Marejol a tota la costa. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-dos graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient assolellat i calorós. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de llevant, amb brises. Dimarts, hi haurà alguns intervals de niguls mitjans i alts. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de llevant, amb brises.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma 26'0 21'5
Aeroport 28'5 20'5
Eivissa 26'3 22'6
Maó 23'9 19'6
Pollença 24'0 20'7
Lluc 27'1 17'4
Sant Llorenç 26'4 18'8

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris