algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

Depressió mediterrània

En superfície, la Mediterrània occidental es troba ocupada per una depressió relativa de 1012 mb, centrada entre Sardenya i la península italiana. Les Illes reben un flux del primer quadrant, amb un cert recorregut mediterrani.

En alçària, al mapa de 600 mb s'aprecia una depressió tancada centrada sobre Còrsega, acompanyada d'una embassada d'aire fred.
Situació prevista a les Illes: Menorca i Mallorca: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats ocasionals dèbils o localment moderats, més probables a l'illa de Menorca i a la part septentrional de la de Mallorca. Temperatura estable o una mica més alta i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts a Menorca i el nord de Mallorca. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de tramuntana.

Estat de la mar: Forta maror a la costa nord i maror a la resta. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Gradual millora. Dimarts, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils a moderades a Menorca i part oriental de Mallorca. Temperatura estable o en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de tramuntana.

Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de tramuntana, i brises.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 21'7 15'6
Aeroport 23'2 15'0
Eivissa 24'6 16'8
Maó 20'2 14'4
Sant Llorenç 21'3 13'7 05'0

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris