muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Vent de llevant moderat

En superfície hi ha un anticicló a la Mar del Nord i Dinamarca, amb pressions al seu centre superiors als 1024 mb. Les pressions relativament baixes afecten el nord d'Àfrica i el sud-oest de la Península ibèrica. Els vents sobre les Illes són de component est, amb un clar recorregut marítim. En alçària es veu una embassada d'aire fred a l'oest de Portugal.

Situació prevista a les Illes: Pas de niguls mitjans i alts sense majors conseqüències. Ambient suau amb escassa amplitud diürna. Menorca: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger a moderat augment i vent moderat, de llevant. Mallorca: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger a moderat augment i vent moderat, de llevant, amb intervals forts al sud de l'illa. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. Lleuger a moderat augment tèrmic i vent moderat, de llevant, amb intervals de fort.

Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular a dolenta.
Tendència per als pròxims dies: Dilluns, cel molt ennigulat amb precipitacions dèbils que a partir del capvespre poden ser localment moderades.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'7 10'6
Eivissa 21'8 11'3
Maó 17'8 08'9
Sant Llorenç 20'2 05'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris