cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Calor de maig

El temps durant aquestes festes de Setmana Santa a les Balears es mostrarà estable, amb absència de niguls i elevades fraccions d'insolació. Les temperatures seran prou altes amb màximes que a les jornades del Divendres i el Dissabte Sant poden superar els vint-i-cinc graus a l'interior de Mallorca. Ambient en definitiva assolellat, sec i càlid, més propi del mes de maig.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb algun interval de niguls alts. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de ponent. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb algun interval de niguls alts. Lleuger augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de ponent, i marinada. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb algun interval de niguls alts. Temperatura una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de ponent.

Estat de la mar: Marejol a tota la costa. Temperatura de l'aigua a la nostra mar entre els catorze i els setze graus.
Tendència per als pròxims dies: Divendres Sant, hi haurà alguns intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Dissabte Sant, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura força càlida i vent moderat, de llebeig.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'2 15'6
Aeroport 24'3 15'0
Eivissa 24'4 17'3
Maó 20'1 10'5
Pollença 21'7 14'0
Porreres 23'7 13'6
Lluc 20'7 10'2
Sant Llorenç 22'4 13'7

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris