algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Tempestes moderades

En superfície es remarca la presència d'una profunda depressió freda al nord de la Mediterrània occidental, amb centre sobre el golf de Gènova i el nord d'Itàlia. Les Balears tenen pressions entorn dels 1008 mb i vents de component nord-oest. En alçària, al mapa de 500 mb s'observa una zona depressionària sobre la vertical d'Aragó, acompanyada d'un embassada d'aire força fred. Atesa aquesta situació, l'ambient serà prou inestable i es produiran ruixats i tempestes generals arreu de l'Arxipèlag.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat, amb ruixats i tempestes, moderats en general, però que localment poden ser forts, i tendirà al capvespre a intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre moderat i fort, que girarà al capvespre a fort. Mallorca i les Pitiüses: cel molt ennigulat, amb ruixats i tempestes moderats, i tendirà al capvespre a intervals de niguls. Temperatura una mica més baixa i vent entre moderat i fort que girarà al matí a mestral localment fort.

Estat de la mar: forta maror a tota la zona. Bona visibilitat horitzontal.

Tendència per als pròxims dies: Clara millora. Dimecres, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable i vent moderat, de llebeig.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'6 13'3 22'7
Eivissa 21'6 14'6 02'0
Maó 18'3 10'8 07'3
Sant Llorenç 20'7 12'9 14'3

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris