muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Possibilitat de pluges dèbils

En superfície, un potent anticicló, amb pressions al seu centre superios als 1032 mb, se situa als Balcans i estén una capa dorsal cap a la Mediterrània occidental i la Península Ibèrica. Els fronts atlàntics corren per les latituds de les Illes Britàniques, dirigts pel marge meridional d'una forta pertorbació pròxima a Islàndia. Les pressions a les Balears són molt superiors a les normals, amb uns 1028 mb. En alçària les altes pressions dominen l'atmosfera del sud d'Europa.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense gaire canvis i vent fluix de llevant. Mallorca: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant. Eivissa i Formentera: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura estable i vent fluix, de gregal.

Estat de la mar: Marejol a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els setze i els desset graus.

Tendència per als pròxims dies: Cel parcialment ennigulat, amb possibilitat de pluges minses. Temperatura moderada, sense canvis. Dissabte, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de gregal. Diumenge, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat d'alguna pluja dèbil, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'6 06'8
Aeroport 17'4 01'0
Eivissa 17'7 07'8
Maó 13'1 05'4
Sant Llorenç 15'4 03'3

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris