algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Gelades de matinada

Al mapa de superfície es veu la presència d'un potent anticicló amb centre al nord de la península Ibèrica i amb pressions lleugerament superiors als 1.030 mb. els fronts atlàntics corren per les latituds de les illes Britàniques, guiats pel marge meridional d'una forta pertorbació centrada al sud d'Islàndia. en alçària es veuen altes pressions sobre la península Ibèrica i les Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà durant el dia a intervals de niguls. Temperatura sense gaires canvis amb algunes gelades dèbils de matinada a llocs de l'interior. Vent fluix, de ponent i mestral. Màx. 14º; mín. 3º. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà durant el dia a intervals de niguls. Temperatura sense canvis importants amb gelades dèbils de matinada a l'interior. Vent fluix, de ponent i mestral. Màx. 15º; mín. -2º. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà durant el dia a intervals de niguls. temperatura sense grans canvis amb gelades dèbils de matinada a l'interior. Vent fluix, de ponent i mestral. Màx. 16º; mín. 3º.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular.

Tendència per als pròxims dies: Alternança de niguls i clarianes, amb algunes precipitacions dèbils al sud. Dijous, hi haurà intervals de niguls, més freqüents al sud de l'Arxipèlag. Temperatura amb pocs canvis.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'9 05'7
Aeroport 14'0 00'2
Eivissa 16'6 04'6
Maó 13'0 02'4
Sant Llorenç 14'1 00'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris