algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

El vent girarà a tramuntana

En superfície hi ha una profunda depressió sobre els Balcans que envia un flux de component nord a la Mediterrània occidental. Un potent anticicló se situa al nord-oest de les Açores i estén una dorsal cap a Islàndia i la mar de Noruega. En altura s'observa una forta borrasca entre Centreeuropa i la Mediterrània, acompanyada d'una massa d'aire força fred.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb ruixats ocasionals dèbils a moderats. Lleuger descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de ponent, que girarà a tramuntana. Màx, 13º; mín, 7º. Mallorca: intervals de niguls amb ruixats ocasionals dèbils a moderats, que a la nit poden ser de neu a la serra de Tramuntana des dels 1.100 metres. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de ponent, que girarà a tramuntana. Màx, 15º; mín, 5º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls, amb ruixats ocasionals dèbils a moderats. Lleuger descens tèrmic i vent moderat, de tramuntana. Màx, 15º; mín, 10º.

Estat de la mar: La presència d'una massa d'aire força fred sobre la vertical de les Balears provocarà nevades generals a la serra de Mallorca en cotes relativament baixes. El fred serà intens, de rigorós hivern. Dissabte, cel ennigulat amb precipitacions moderades que poden ser de neu a la serra de Mallorca per damunt dels 700 o 800 metres. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'8 09'4
Eivissa 18'1 09'2
Maó 14'7 06'9
Sant Llorenç 16'8 04'3

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris