algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Intervals forts de mestral

En superfície s'observen dues depressions, una centrada cap al nord-est d'Itàlia, de 1.004 mb, i una altra sobre la mar Bàltica, una mica més profunda. Les pressions a les Balears són superiors a les normals, amb uns 1.018 mb. En altura, als 500 mb es veu una borrasca a Centreeuropa i nord d'Itàlia, acompanyada d'una embassada d'aire força fred.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense gaires canvis i vent entre moderat i fort, de mestral. Màx, 14º; mín, 7º: Mallorca: intervals de niguls. Temperatura estable o en lleuger augment i vent entre moderat i fort, de mestral. Màx, 16º; mín, 6º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre moderat i fort de mestral. Màx, 17º; mín, 9º.

Estat de la mar: Maror i àrees de forta maror. Visibilitat horitzontal bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els desset i els devuit graus.

Tendència per als pròxims dies: Probabilitat de nevades localment fortes a la serra de Mallorca per damunt dels vuit-cents metres. Ambient de rigorós hivern. Divendres, hi haurà intervals de niguls i augmentarà a molt ennigulat, amb ruixats localment moderats. Temperatura estable i vent moderat, de mestral. Dissabte, cel molt ennigulat, amb ruixats acompanyats de tempesta localment forts, que poden ser de neu.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 15'4 08'8
Aeroport 14'6 03'8
Eivissa 17'2 08'2
Maó 13'8 08'5
Sant Llorenç 15'6 05'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris