nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Període de pluja intensa

Ens trobam davant un període de precipitació intensa que al final d'aquesta setmana pot deixar quantitats totals de precipitació força importants a bona part de les Balears. Des d'avui fins a divendres en alguns indrets de la Serra de Mallorca es poden totalitzar més de 250 mm.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges i ruixats localment forts, acompanyats de tempesta amb calabruix. Temperatura sense gaire canvis i vent fluix, de gregal, que al capvespre augmentarà entre moderat i fort. Màx, 15º; mín, 11º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigultat, amb pluges i ruixats ocasionals localment forts, que durant la matinada i el matí poden anar acompanyats de tempesta amb calabruix. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de gregal, que a l'horabaixa augmentarà entre moderat i fort. Màx, 16º; mín, 7º. Eivissa i Formentera: cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges i ruixats ocasionals localment forts, que durant la matinada i el matí poden anar acompanyats de tempesta amb calabruix. Màx, 17º; mín, 12º.

Estat de la mar: Maror que augmentarà a forta maror. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.

Tendència per als pròxims dies: Dimarts, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats localment forts i ocasionalment tempestuosos. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'9 10'3
Aeroport 16'4 05'9
Eivissa 16'8 09'7
Maó 18'0 10'8
Sant Llorenç 16'0 11'3 15'4

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris