cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

Temps molt inestable

L'escena sinòptica en superfície ve dominada per la presència d'una depressió al litoral sud de Catalunya, amb 1006 mb i que abraça la mar balear dins el seu radi d'acció. En alçària a la topografia de 500 mb el nord de la Península Ibèrica i les Balears es troben en situació depressionària, amb un nucli tancat principal centrat cap al nord-est de Castella-Lleó.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats ocasionalment tempestuosos i localment forts. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent entre moderat i fort, de migjorn i de llebeig. Màx, 17º; mín, 12º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat. Amb ruixats moderats, que poden ser localment forts i acompanyats de tempesta. Temperatura estable o en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de llebeig. Màx, 17º; mín, 13º. Eivissa i Formentera: cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats moderats que poden ser localment forts i acompanyats de tempesta. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de llebeig. Màx, 17º; mín, 15º.

Estat de la mar: Forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 17º i els 19º.

Tendència per als pròxims dies: Ruixats i tempestes localment fortes. Diumenge, cel molt ennigulat amb ruixats moderats que poden ser localment forts i acompanyats de tempesta i amb calabruix.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 20'6 14'0
Aeroport 22'4 12'2
Eivissa 21'6 15'2
Maó 20'9 15'6
Sant Llorenç 22'2 13'3 01'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris