algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Pluges intenses

En superfície, la mar Balear està ocupada per una depressió de 1008 mb, centrada entre les Pitiüses i el litoral de Múrcia. En alçària, als 500 mb s'aprecia una depressió tancada sobre la vertical de Castella, acompanyada d'una embassada d'aire força fred.

Situació prevista a les Illes: L'ambient serà molt inestable i es produiran precipitacions molt intenses i copioses per arreu de les Balears. Menorca: cel molt ennigulat o cobert, amb pluges i ruixats moderats, que localment poden ser forts i acompanyats de tempesta. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de llevant, que girarà a migjorn. Mallorca: cel molt ennigulat o cobert, amb plgues i ruixats localment forts o molt forts i que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura estable o una mica més alta i vent moderat, de llevant, que girarà a migjorn. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat o cobert, am pluges i ruixats moderats, que localment poden ser forts o molt forts i acompanyats de tempesta. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent moderat, de llevant.

Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.

Tendència per als pròxims dies: Pluges i ruixats generals que localment poden tenir una intensitat forta o molt forta. Dissabte, cel ennigulat amb pluges i ruixats localment forts o molt forts. Lleuger descens tèrmic. Diumenge, cel ennigulat amb pluges i ruixats moderats.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'3 13'0
Aeroport 17'5 08'3
Eivissa 16'2 13'6
Maó 15'4 10'9
Sant Llorenç 16'1 11'8 01'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris