cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Temps fred i plujós

En superfície hi ha un potent anticicló al nord de les illes Britàniques, amb pressions d'uns 1.036 mb al seu centre. Una depressió poc pronunciada se situa cap a l'est de la costa algeriana, prop de la frontera amb Tunísia. Entre els dos centres de pressió hi ha un marcat flux del nord-est a l'Europa centreoccidental i la península Ibèrica. En altura, a la topografia de 500 s'observa una depressió tancada sobre l'est peninsular i la Mediterrània occidental, acompanyada d'una embassada d'aire força fred.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats dèbils a moderats. Temperatura estable i vent moderat, de gregal, amb intervals forts. Mallorca: cel molt ennigulat, amb pluges i ruixats dèbils a moderats, que a partir del vespre poden ser localment forts i amb tempesta. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de gregal, amb intervals forts. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats, en general moderats, que a partir de l'horabaixa poden ser localment forts i amb tempesta. Lleuger descens tèrmic i vent moderat, de gregal, amb intrervals forts.

Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.

Tendència per als pròxims dies: Pluges localment intenses. Divendres, cel molt ennigulat amb ruixats localment forts i amb tempesta. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de gregal, que girarà a ponent.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 19'8 11'4
Aeroport 19'2 08'6
Eivissa 20'0 08'6
Maó 18'2 12'2
Sant Llorenç 15'6 11'3 01'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris