algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Ambient fred i sec

En superfície, hi ha un potent anticicló a l'oest de la Bretanya francesa, amb pressions al seu centre superiors als 1.030 mb. En contraposició, sobre Sicília se situa una borrasca, amb valors lleugerament inferiors als 1.004 mb. Entre els dos centres de pressió es dibuixa un passadís d'isobares, ben marcat i estès de nord-est a sud-est, que envaeix la Mediterrània occidental des de l'interior del continent europeu.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls. Temperatura sense canvis importants i vent entre moderat i fort, de tramuntana, amb ràfegues que poden assolir els setanta quilòmetres/hora. Màx, 15º; mín, 10º. Mallorca: intervals de niguls. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts al nord de l'Illa, Màx, 17º; mín, 9º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de tramuntana. Màx, 19º; mín, 12º.

Estat de la var: Forta maror a la costa nord i maror a la resta. bona visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els devuit i els vint graus.

Tendència per als pròxims dies: Inestabilitat en augment. Dimarts, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats. Temperatura sense canvis importants i vent entre moderat i fort, de tramunana. Dimecres, hi haurà intervals de niguls, amb ruixats, ocasionalment tempestuosos.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 22'2 14'9
Aeroport 22'4 08'4
Eivissa 23'2 15'0
Maó 20'1 12'8
Sant Llorenç 19'9 13'6

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris