algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Lleugera inestabilitat

El mapa de superfície mostra isòbares amb sentits poc definits a la Península Ibèrica i els seus voltants. Les pressions a les Balears són superiors a les normals, amb uns 1018 mb. En alçària la situació difereix sensiblement. A la topografia de 500 s'aprecia una massa d'aire fred sobre la vertical de la meitat nord peninsular. La circulació sobre la península i les Balears és del sud-oest.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà freqüents intervals de niguls amb ruixats dispersos localment moderats. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fluix, de migjorn. Màx, 23º; mín, 17º. Mallorca: hi haurà freqüents intervals de niguls amb ruixats dispersos dèbils o localment moderats. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fluix variable amb predomini del migjorn. Màx, 25º; mín, 15º- Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls amb ruixats dispersos, en general dèbils. Temperatura una mica més baixa i vent fluix, de llebeig. Màx, 25º; mín, 18º.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint i els vint-i-un graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient plàcid. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en moderat descens i diürna en lleuger descens. Vent entre fluix i moderat, de ponent, que girarà a tramuntana. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'1 19'2
Aeroport 29'5 13'8
Eivissa 26'8 17'6
Maó 25'8 17'9
Sant Llorenç 30'0 14'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris