algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Càlid per a l'època

La situació atmosfèrica en superfície ve marcada per la presència d'un fort anticicló al centre d'Europa, amb més de 1026 mb. al seu nucli, i que abraça la Mediterrània occidental dins el seu radi d'acció. En alçària, als 500 mb. hi ha un anticicló a Àfrica que emet una gran dorsal càlida cap a la Mediterrània i l'interior d'Europa. El temps serà força suau, càlid per a l'època tardorenca.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intrervals de niguls mitjans i alts, amb bromes matinals. Temperatura sense gaire canvis i vent entre fluix i moderat, de migjorn. Màx, 24º; mín, 17º. Mallorca: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts, amb bromes matinals. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix variable. Màx, 26º; mín, 15º. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura estable i vent fluix variable. Màx, 25º; mín, 18º.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els denou i els vint-i-un graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient assolellat i sec, amb alguns intervals de niguls. Temperatura en progressiu descens. Dissabte hi haurà intrervals de niguls. La temperatura sofrirà d'un lleuger a un moderat descens, i el vent bufarà entre fluix i moderat, de ponent. Diumenge predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls. La temperatura serà una mica més baixa.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 29'3 18'8
Aeroport 31'0 12'8
Eivissa 27'4 17'7
Maó 28'1 17'1
Sant Llorenç 32'0 12'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris