muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Bromes i calitges

En superfície, un anticicló, amb pressions no massa elevades, domina l'atmosfera del centre i sud d'Europa. Els fronts atlàntics corren per les latituds de les Illes Britàniques. En alçària, als 500 mb tota la conca mediterrània oest es troba sota el domini d'una «bombolla» d'aire càlid i sec.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls alts amb bromes matinals. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de gregal, que girarà a xaloc. Mallorca: hi haurà intervals de niguls alts amb bromes matinals. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls alts. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de gregal.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Molt mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els denou i els vint-i-un graus.

Tendència per als pròxims dies: Lent i progressiu descens termomètric. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb bromes matinals. La temperatura no sofrirà gaires canvis i el vent bufarà entre fluix i moderat, de xaloc. Dissabte, hi haurà intervals de niguls amb bromes matinals. La temperatura sofrirà un lleuger descens i el vent bufarà fluix i variable amb predomini de la component sud.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'2 19'6
Aeroport 26'8 18'8
Eivissa 25'0 20'7
Maó 22'6 19'8
Lluc 25'5 14'6
Sant Llorenç 25'8 15'6
Porreres 26'1 18'5

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris