algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Llebeig fort

En superfície s'observa una depressió tancada sobre Irlanda, amb valors lleugerament inferiors als 982 mb. Es veu un segon nucli depressionari d'anàlogues característiques a l'est d'Escòcia. Aquesta darrera pertorbació té associada una llarga banda frontal que travessa la Península Ibèrica en direcció nord-ests. Les Illes Balears tenen pressions entorn dels 1008 mb i vents de component sud-oest.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà un augment de la nigulossitat amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada a partir del vespre. Temperatura estable o una mica més alta i vent fort, de llebeig. Mallorca: hi haurà un augment de la nigulossitat amb possibilitat d'alguna precipitació molt dèbil i aïllada a darrera hora. Temperatura estable o en lleuger augment i vent fort, de llebeig amb ratxes molt fortes que poden assolir els setanta-cinc quilòmetres l'hora. Eivissa i Formentera: hi haurà un augment de la nigulositat, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada a darrera hora. Temperatura sense gaires canvis i vent fort, de llebeig.

Estat de la mar: Forta maror i àrees de mar grossa a les costes obertes al vent de llebeig. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Temps sec i estable. Dilluns, hi haurà alguns intervals de niguls.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'6 19'7
Aeroport 23'5 18'5
Eivissa 25'5 19'5
Maó 23'8 19'7
Portocolom 23'7 19'9
Capdepera 27'1 19'8
Lluc 22'0 15'2
Sant Llorenç 23'8 18'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris