algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Pluges disperses

En superfície, una profunda pertorbació centrada a l'oest de les Illes Britàniques continua impulsant un rosari de fronts cap a la Mediterria i la Península Ibèrica. El pas de les bandes frontals deixa precipitacions moderades i persistents a l'oest de la Península, mentre que són d'escàs valor a la meitat oriental i Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls, més freqüents durant la matinada i el matí amb pluges dèbils i disperses. Temperatura una mica més baixa i vent moderat, de llebeig, amb algun interval fort. Mallorca: hi haurà intervals de niguls més freqüents durant la matinada i el matí amb pluges dèbils i disperses. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de llebeig, amb algun interval de fort. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls, més freqüents durant la matinada i el matí amb pluges dèbils i disperses. Lleuger descens tèrmic i vent moderat, de llebeig, amb algun interval fort.

Estat de la mar: Maror i forta maror a les costes obertes al vent de ponent i de llebeig. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els denou i els vint-i-un graus.

Tendència per als pròxims dies: Temperatura força suau. Diumenge, hi haurà intervals de niguls amb algunes precipitacions dèbils i ocasionals.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'7 19'1
Aeroport 24'0 18'8
Eivissa 24'7 19'7
Maó 23'6 18'9
Lluc 24'2 14'5
Sant Llorenç 24'0 17'5
Pollença 23'3 16'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris