algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Ruixats a primera hora

Als mapes s'aprecia una enorme pertorbació centrada sobre l'Atlàntic nord. La depressió mostra el seu centre molt cap a l'oest de les Illes Britàniques, amb pressions inferiors als 964 mb. Una família de fronts associats a la profundísima borrasca creua la Mediterrània occidental i la península Ibèrica. El fluxe de vents, tant en superfície com a nivells alts, és de component oest-sud-oest.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel molt ennigulat amb ruixats moderats o localment una mica forts, i tendirà durant el matí a intervals de niguls. Temperatura amb pocs canvis i vent entre moderat i fort, de ponent i llebeig. Mallorca: hi haurà cel molt ennigulat amb ruixats moderats o localment forts i amb tempesta, i tendirà durant el matí a intervals de niguls. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent entre moderat i fort, de ponent i llebeig, amb ratxes que poden arribar a assolir els vuitanta kilòmetres/hora. Eivissa i Formentera: hi haurà cel molt ennigulat amb ruixats moderats o localment forts, i tendirà durant el matí a intervals de niguls. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre moderat i fort, de ponent i llebeig.

Estat de la mar: Àrees de mar grossa i forta maror que minvarà lleugerament a partir de l'horabaixa. Aguaits tempestuosos a primera hora.

Tendència per als pròxims dies: Llebeig localment fort. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 22'2 17'1
Aeroport 23'5 15'8
Eivissa 22'6 15'1
Maó 23'1 18'1
Sant Llorenç 23'8 13'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris