algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Augment de niguls

El mapa de superfície mostra una depressió de 100 mb al sudoest de Irlanda, amb una banda frontal de caràcter fred sobre la meitat oest de la península Ibèrica. Un fort anticicló de bloqueig se situa sobre els països escandinaus. Sobre la Mediterrània occidental gairabé no hi ha gradient bàric. les pressions són lleugerament superiors a les normals. En alçària la circulació és ciclònica a la península Ibèrica i les Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals, i augmentarà a intervals de niguls. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix variable. Màx, 24º; mín, 17º. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals, i augmentarà a ennigulat o molt ennigulat amb possibilitat de precipitacions a partir del vespre. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix variable amb predomini de la component sud. Màx, 25º; mín, 15º. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinal i augmentarà rapidament a cel ennigulat o molt ennigulat amb possibilitat de precipitacions a l'horabaixa o vespre. Temperatura estable i vent fluix variable amb predomini del migjorn i llebeig. Màx, 24º; mín, 17º.

Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la costa. Mala visibilitat horizontal. temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-dos graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient plujós. Diumenge, cel ennigulat o molt ennigulat amb pluges i ruixats dèbils a moderats que poden ser tempestuosos.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'9 17'1
Aeroport 23'8 15'0
Eivissa 25'6 16'6
Maó 24'3 18'5
Sant Llorenç 26'6 16'3 01'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris