algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Pluges al vespre

El mapa de superfícies mostra un anticicló amb centre a l'oest de França, allargat segons els paral·lels, cap a centreeuropa. Una depressió freda se situa al nord de les Canàries. Les depressions del front polar corren per latituds molt altes. En alçària, al mapa de 500 mb s'aprecia una zona depressionària centrada al sud-oest de la Península Ibèrica.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls i augmentarà a molt ennigulat de niguls mitjans i alts amb pluhes dèbils i ocasionals en acabar el dia. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de llevant. Màx, 23º; mín, 15º. Mallorca: hi haurà intervals de niguls alts i augmentarà a l'horabaixa a molt ennigulat de niguls mitjans i alts amb pluges dèbils en acabar el dia. Màx, 24º; mín, 12º. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts i augmentarà a molt ennigulat de niguls mitjans i alts amb possibilitat de pluges dèbils en acabar el dia. Màx, 23º; mín 17º.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient plujós. Dimarts, cel molt ennigulat amb pluges i ruixats, moderats en general. Temperatura en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de llevant, que durant el dia girarà a ponent i llebeig. Dimecres, cel molt ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 24'6 14'8
Aeroport 24'8 08'5
Eivissa 23'2 17'6
Maó 24'0 15'6
Sant Llorenç 25'6 10'4

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris