algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Gregal localment fort

En superfície es remarca la pressència d'una borrasca relativa sobre Àfrica, amb centre al nord del Sàhara. Les Balears tenen pressions superiors a les normals i vents de component nord-est. Sobre l'Atlàntic un potent anticicló de 1032 mb se centra prop de Finisterre. Les depressions del front polar corren per les latituds d'Escandinàvia. En alçària s'observa una massa d'aire fred sobre la vertical del sud d'Andalusia i Gibraltar.

Situació prevista a les Illes: Menorca: Intervals de niguls amb possibilitat deruixats dèbils i ocasionals. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de gragal. Màx, 22º, mín, 17º. Mallorca: Intervals de niguls amb ruixats dèbils i ocasionals, més probables al sud de l'illa. Temperatura sense canvis importants i vent moderat, de gregal, amb intervals forts al sud. Màx, 23º; mín, 15º. Eivissa i Formentera: Intervals de niguls amb ruixats dèbils i ocasionals. Temperatura amb pocs canvis i vent entre moderat i fort, de gregal. Màx, 23º; mín, 17º.

Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Millora general. Dissabte, hi haurà intervals de niguls i tendirà a poc ennigulat. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna sense canvis. Vent moderat, de gregal, que minvarà a fluix.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'1 17'0
Aeroport 23'6 11'2
Eivissa 22'6 20'0
Maó 21'4 17'2
Porreres 22'1 12'4

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris