muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Temptacions al Sinaí

63604

Roba interior de dona a un bar de carretera al Sinaí (Egipte).

El canal de Suez quedava enrere, però era un record un poc rar: en comptes de passar per sobre l'aigua, ho havíem fet per sota; pensant: potser la quilla d'un vaixell amb massa calada arribarà al fons i sentirem la seva presència per sobre dels nostres caps. Llavors s'apropaven muntanyes, algun arbre espinós, pastors i ramats de cabres. Al Sinaí la bellesa és l'horitzó, aquell indret sempre llunyà i, malgrat tot, diferent. Teníem clar que la nit se'ns tiraria a sobre abans d'arribar a port.

El conductor parà a un establiment instal·lat als afores d'un petit nucli de població sorgit a l'empara de la cruïlla de dues rutes, s'havia d'aprofitar l'única oportunitat que hi havia en molts de quilòmetres a la rodona. Estirar les cames, assecar la part de l'esquena de la camiseta, fer un te i anar al lavabo. Tothom el mateix. Arribaven i partien autocars, vehicles petits, alguna moto. Tot era una rutina. Passar de llarg hauria estat d'una inconsciència total, perquè no hi ha com no tenir aigua, per tenir set i tota la resta. A l'interior hi havia un tasser, unes quantes taules i cadires de fòrmica que ja demanaven la substitució, uns ventiladors polsosos penjats del sostre i, al fons, dues portes: d'una sortien dones "poques" arreglant"se el mocador, de l'altre homes amb la cara i les mans banyades. Es bevien ràpidament el te, la fanta o la Coca-Cola i feien una volta pel pati, fins que el conductor anunciava que era hora de prosseguir la marxa.

Tot normal i quotidià. Previst. Excepte un racó de l'establiment: allà dos homes hi havien muntat una parada on s'hi exhibien "crit de color escandalós dins la tènue llum del local" les temptacions que les dones es posen a la nit. Els escots eren generosos. Rosa, groc o vermell, és igual, totes les fibres sintètiques brillaven molt. En principi aquell mostrari no s'adeia amb les dones que passaven pel local, però... hi ha coses que no se saben mai.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris