nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

Pocs canvis, de moment

En superfície hi ha una forta pertorbació enfront de la costa Noruega que impulsa un front fred cap al nord-oest de la península Ibèrica. Un centre d'alta pressió relatiu se situa sobre Tunícia i el nord d'Algèria. En alçària una dorsal subtropical domina l'atmosfera de bona part de la Mediterrània. Donada aquesta situació, el temps, avui, s'aguantarà bo a les Illes. Demà, diumenge, l'arribada d'un front produirà algunes precipitacions i un augment en la força del vent.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Màx, 27ª; mín, 18ª. Mallorca, predomini de cel poc ennigulat. Temperatura una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Màx, 30ª; mín, 14ª. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Màx, 29º; mín, 19º.

Estat de la mar: MArejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-tres i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient de plena tardor. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà durant el dia a molt ennigulat amb precipitacions a darrera hora. Temperatura sense canvis importants i vent moderat, de llebeig, que augmentarà a la tarda o vespre a intervals forts, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'5 18'2
Aeroport 28'5 ----
Eivissa 28'3 19'3
Maó 24'9 17'3
Sant Llorenç 26'8 15'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris