algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ambient nocturn més fred

En superfície una dorsal de l'anticicló de les Açores cupa l'espai sinòptic de la península Ibèrica i la Mediterrània occidental. Els fronts atlàntics corren per latituds superiors a les de l'àmbit ibèric i Balear. En alçària s'aprecien pressions altes sobre la Península i les Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà a poc ennigulat. Temperatura nocturna en moderat descens i diürna sense gaires canvis. Vent moderat, de tramuntana, que durant el matí minvarà a fluix. Màx, 26º; mín, 16º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en moderat descens i diürna sense canvis o en lleuger augment. Vent moderat, de tramuntana, que durant el matí minvarà a fluix. Màx, 28º; mín, 12º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en moderat descens i diürna sense canvis o un poc més alta. Vent moderat, de tramuntana, que durant el matí minvarà a fluix. Màx, 29º; mín, 17º.

Estat de la mar: Maror que minvarà al llarg del matí. Bona visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-tres i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Temps variable. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura sofrirà un lleuger augment i el vent bufarà entre fluix i moderat, de migjorn.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'7 18'6
Aeroport 26'9 13'8
Eivissa 28'6 18'3 00'1
Maó 26'7 17'5
Sant Llorenç 29'6 20'7
Pollença 29'7 16'3
Porreres 29'3 14'7
Portocolom 25'9 18'5

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris