algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Ruixats tempestuosos dèbils

En superfície s'observa una baixa relativa sobre el noroest de la península Ibèrica, amb valors lleugerament inferiors als 1010 mb. Les Illes Balears tenen pressions en torn dels 1012 mb i vents de component sud. En alçària les condicions són entre lleuger i moderadament propícies per l'inestabilitat al nordest peninsular. Una dorsal subtropical domina bona part de la Mediterrània.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb possibilitat de ruixats tempestuosos dèbils o localment moderats. Temperatura en lleuger descens i vent fluix, de xalox i migjorn. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb predomini dels niguls mitjans i alts, i possibilitat de ruixats tempestuosos dèbils, o localment moderats, més probables al nord de l'illa. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de migjorn. Eivissa i Formentera: cel ennigulat o molt ennigulat amb predomini dels niguls mitjans i alt i possibilitat de ruixats tempestuosos dèbils. Temperatura una mica més baixa i vent fluix, de migjorn.

Estat de la mar: Marejol a la costa i àrees de maror a alta mar. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-set i els vint-i-vuit graus.

Tendència per als pròxims dies: Predomini de l'ambient asolellat, sec i càlid. Divendres, cel poc ennigulat, amb alguns niguls.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 36'4 27'2
Aeroport 40'2 21'2
Eivissa 33'1 26'2
Maó 31'6 23'2
Lluc 38'8 29'0
Sant Llorenç 33'4 21'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris