algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Xaloc localment moderat

En superfície es remarca la presència d'una depressió a l'Atlàntic, amb centre a l'oest de la península Ibèrica. Les Illes Balears tenen pressions entorn dels 1.012 mb i vent suau de xaloc. En altura, una cresta d'aire subtropical força càlid i sec envaeix l'espai sinòptic d'Algèria, Tunícia i sud de la mar balear.

Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de xaloc. Màx, 30º; mín, 22º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant i xaloc, i brises. Màx, 33º; mín, 21º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat amb alguns intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de llevant i xaloc, amb brises. Màx, 32º; mín, 24º.

Estat de la mar: Marejol a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 25 i els 27 graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor sufocant amb notable sensació de xafogor. Dimarts, hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà a intervals de niguls. La temperatura sofrirà un lleuger augment i el vent bufarà fluix, de llevant i xaloc. Dimecres, hi haurà intervals de niguls. La temperatura no patirà canvis importants i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llevant. Dijous, el cel estarà ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 28'6 22'5
Aeroport 30'8 18'1
Eivissa 30'0 22'1
Maó 29'4 20'8
Sant Llorenç 31'8 19'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris