algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Vent moderat de gregal

En superfície, les baixes pressions relatives dominen la situació atmosfèrica a la Mediterrània i el nord d'Àfrica. Les Balears estan afectades per vents de component nord-est, amb un recorregut mediterrani. En altura, s'aprecia un flux de vents de component sud que arrosseguen aire saharià cap a les Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil a primera hora. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de gregal. Màx, 29ª; mín, 25ª. Mallorca: intervals de niguls, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil durant la matinada. Temperatura sense canvis importants i vent moderat, de gregal. Màx, 32º; mín 23º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de gregal. Màx, 31º; mín, 26º- Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-cin i els vint-i-set graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor intensa i molta basca. Temperatura màxima entre trenta-dos i trenta-sis graus i mínima superior als vint-i-quatre graus.

Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de gregal. Diumenge hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de llevant, amb intervals de brisa.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 30'7 26'2
Aeroport 32'0 25'1
Eivissa 29'5 26'6
Maó 26'8 24'1
Sant Llorenç 30'5 25'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris