algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Mala visibilitat

En superfície s'observa una àrea de baixes pressions relatives damunt la mar Balear, amb valors lleugerament inferiors als 1.010 mb. En altura, una dorsal d'alta pressió ocupa l'espai sinòptic de tota la Mediterrània.

Situació prevista a les Illes: Nigulositat variable amb possibilitat de ruixats que poden anar acompanyast de fang. Menorca: intervals de niguls amb predomini dels niguls mitjans i alts i amb possibilitat de ruixats dèbils i acompanyats de fang. Temperatura sense grans canvis o una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx, 30º; mín, 24º. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils i acompanyats de fang. Bromes matinals. Temperatura estable o en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx, 32º; mín, 22º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils i acompanyats de fang. Temperatura sense grans canvis o lleugerament més baixa i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màxima, 31º; mínima, 25º.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-cinc i els vint-i-set graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor intensa i molta xafogor. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes i calitges. Divendres, hi haurà intervals de niguls. Temperatura estable o una mica més alta i vent moderat, de gregal.

Temperatures

Punt Màximes Mínimes
Palma 29'5 24'7
Aeroport 32'6 21'4
Eivissa 31'4 25'6
Maó 29'4 25'6
Sant Llorenç ---- ----

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris