algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Nit més fresca

En superfície s'observa una depressió freda centrada cap al nord de Polònia. Un fort anticicló centrat a l'est de les Açores domina l'atmosfera de la Península Ibèrica i les Balears. En alçària hi ha una dorsal d'alta pressió a l'oest de la Península Ibèrica que desvia cap a latituds superiors el front polar.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls, i tendirà durant el matí a cel poc ennigulat. Temperatura mínima en lleuger descens i màxima sense canvis. Vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns niguls d'evolució a l'interior de l'Illa. Temperatura mínima en lleuger descens i màxima sense gaires canvis. Vent entre fluix i moderat, de tramuntana, i brises. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura mínima en lleuger descens i màxima sense canvis importants. Vent entre fluix i moderat, de tramuntana, amb intervals de brisa.

Estat de la mar: Àrees de maror a la costa nord i marejol a la resta. Visibilitat horitzontal regular o bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient assolellat, sec i estable. Dijous, hi predominarà el cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 30'4 23'0
Aeroport 32'4 20'2
Eivissa 32'2 21'0
Maó 27'7 21'5
Lluc 27'6 16'1
Sant Llorenç 29'2 19'5
Porreres 30'5 20'2
Portocolom 31'0 22'7

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris