algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Cel parcialment nigulós

Les altes pressions dominen la situació atmosfèrica al nord i oest del continent europeu. El flux de vents al golf de Lleó i nord de la mar balear és de component nord. En alçària, la circulació té un baix índex, amb un anticicló estès segons els meridians a l'Atlàntic i una depressió a Centreeuropa.

Situació prevista a les Illes: Hi haurà alternància de niguls i clarianes i no es pot descartar la possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada. Menorca: intervals de niguls amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada. Temperatura sense canvis i vent moderat, de tramuntana. Mallorca: intervals de niguls, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de tramuntana, al nord de l'Illa, i a la resta fluix, de tramuntana, amb brises. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura estable i vent fluix, de gregal.

Estat de la mar: Àrees de maror a la zona nord i marejol a la resta. Visibilitat horitzontal bona o regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint i els vint-i-dos graus.

Tendència per als pròxims dies: Temperatura sense gaires canvis. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura no sofrirà gaires canvis i el vent bufarà fluix variable amb predomini de la tramuntana i brises.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 27'9 21'6
Aeroport 29'6 18'0
Eivissa 27'8 22'5
Maó 27'6 21'3
Pollença 27'2 19'0
Porreres 28'1 18'4
Lluc 27'4 14'6
Sant Llorenç 29'0 18'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris