cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Pluges i ruixats moderats

Al mapa de superfície s'observa una àmplia àrea depressionària a la meitat oest d'Europa, amb un nucli principal de 992 mb centrat sobre Escandinàvia i un altre secundari, associat a l'anterior, a la Mediterrània occidental. Les condicions, a tot nivell, són propícies per la inestabilitat a la mar Balear.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats, en general moderats. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de migjorn, que girarà i augmentarà a tramuntana, de moderat a fort. Mallorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de migjorn, que girarà i augmentarà a tramuntana, moderat, amb intervals forts al nord. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de migjorn, que girarà a tramuntana.
Estat de la mar: Maror, que augmentarà a la zona nord a forta maror. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Temps fred i inestable. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb ruixats i tempestes localment moderades, que podran ser de neu a la serra de Mallorca per damunt dels 1.200 metres.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'2 11'2
Aeroport 16'0 05'0
Eivissa 18'8 09'7
Maó 16'4 10'5
Lluc 18'1 02'2
Sant Llorenç 20'6 05'0
Pollença 19'7 07'9
Porreres 19'4 05'3

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris