cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Vent de mestral moderat

En superfície hi ha una profunda depressió centrada a la mar del nord amb un front fred que s'estén per Alemanya, França i el Cantàbric. Sobre l'Atlàntic, un potent anticicló de 1036 mb se centra al nord-oest de les Açores. La península Ibèrica i les Balears es troben incloses dins del radi d'acció de l'alta atlàntica, amb pressions cap als 1016-1024 mb. En altura, la borrasca britànica es correspon amb un acusat embassament d'aire fred.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà a la tarda a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura sense canvis i vent moderat, de mestral, que girarà durant el dia a llebeig. Màx, 18º; mín 11º. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà a la tarda a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de mestral, que girarà durant el dia a llebeig. Màx, 19º; mín 9º. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent moderat, de mestral, que girarà a llebeig. Màx, 21º; mín, 13º.

Estat de la mar: Àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els quinze i els setze graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambient nigulós. Dimarts, el cel estarà ennigulat i es podran produir precipitacions dèbils. Temperatura una mica més baixa i vent moderat, de ponent. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'3 10'7
Eivissa 20'9 13'1
Maó 17'4 08'5
Sant Llorenç 20'2 07'5

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris