cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 29°
31°

Pluges dèbils a moderades

En superfície hi ha una borrasca centrada entre Canàries i el golf de Cadis, amb pressions al seu centre inferiors als 1004 mb. Les Illes Balears tenen pressions lleugerament inferiors a les normals i vents de component est. Un front quasi estacionari s'estén per Algèria, les Pitiüses i el nord-est de la península ibèrica. En alçària s'aprecia un fluxe de vent de component sud dobre la mar d'Algèria i la mar Balear.
Situació prevista a les Illes:
Menorca: cel ennigulat, amb probabilitat de pluges dèbils. Temperatura sense canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx, 17º; mín, 13º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb pluges dèbils o localment moderades, més probables durant la matinada i el matí. Temperatura sense grans canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx, 18º; mín, 9º. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta, més probables durant la matinada i el matí. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat de llevant. Màx, 19º; mín, 14º.
Estat de la mar: Àrees de maror a la costa de llevant i marejol a la resta. Molt mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: Ambient gris. Diumenge, el cel estarà molt ennigulat i es podran produir pluges dèbils a moderades. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà moderat, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'2 12'0
Aeroport 18'6 09'6
Eivissa 16'8 13'9
Maó 14'0 11'8
Sant Llorenç 15'9 12'6

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris