cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
18°

Pluges dèbils a moderades

En superfície hi ha una borrasca centrada entre Canàries i el golf de Cadis, amb pressions al seu centre inferiors als 1004 mb. Les Illes Balears tenen pressions lleugerament inferiors a les normals i vents de component est. Un front quasi estacionari s'estén per Algèria, les Pitiüses i el nord-est de la península ibèrica. En alçària s'aprecia un fluxe de vent de component sud dobre la mar d'Algèria i la mar Balear.
Situació prevista a les Illes:
Menorca: cel ennigulat, amb probabilitat de pluges dèbils. Temperatura sense canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx, 17º; mín, 13º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb pluges dèbils o localment moderades, més probables durant la matinada i el matí. Temperatura sense grans canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Màx, 18º; mín, 9º. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta, més probables durant la matinada i el matí. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat de llevant. Màx, 19º; mín, 14º.
Estat de la mar: Àrees de maror a la costa de llevant i marejol a la resta. Molt mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: Ambient gris. Diumenge, el cel estarà molt ennigulat i es podran produir pluges dèbils a moderades. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà moderat, de llevant.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma18'212'0
Aeroport18'609'6
Eivissa16'813'9
Maó14'011'8
Sant Llorenç15'912'6

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris