cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Polsim saharià

En superfície hi ha una depressió davant les costes de Portugal amb sucessives masses de niguls associades que s'estenen per tota la península Ibèrica i bona part del nord d'Àfrica. Les Illes Balears tenen pressions entorn dels 1008 mb i vents de component sud-est. A les capes altes atmosfèriques bufen vents del sud que porten polsim saharià.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils i ocasionals que poden ser acompanyades de fang, més probables a partir de l'horabaixa. Temperatura una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de xaloc. Màxima, 19º. mínima, 12º. Mallorca: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils i ocasionals que podran ser acompanyades de fang, més probables a partir de l'horabaixa. Temperatura en lleuger descens i vent fluix, de xaloc. Màxima, 23º; mínima, 8º. Eivissa i formentera: cel ennigulat amb precipitacions dèbils i ocasionals que poden ser en forma de fang. Lleuger descens tèrmic i vent de xaloc, fluix en general. Màxima, 22º; mínima, 13º.
Estat de la mar: Vent fluix i moderat de xaloc i llevant. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: Pluges generals. Dissabte, el cel estarà ennigulat i es produiran precipitacions ocasionals dèbils o moderades.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma22'913'4
Aeroport25'205'0
Eivissa21'611'6
Maó17'309'1
Lluc22'014'4
Sant Llorenç18'908'3

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris