cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Aire nord-africà

En superfície s'observa una important depressió centrada davant les costes de Portugal. L'anticicló està situat al sud d'Itàlia i provoca un flux de vents de sud-est càlid i sec a la Mediterrània occidental. En alçària, al mapa de 500 mb s'aprecia una dorsal subtropical a tota la Mediterrània.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls mitjans i alts, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada que pot anar acompanyada de fang. Temperatura sense canvis i vent fluix, de migjorn, que durant el dia augmentarà entre fluix i moderat, de llevant i xaloc. Mallorca: intervals de niguls mitjans i alts, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil que pot ser acompanyada de fang. Temperatura estable i vent fluix, de migjorn, que durant el dia augmentarà entre fluix i moderat, de llevant i xaloc. Eivissa i Formentera: intervals de niguls mitjans i alts, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada que pot ser acompanyada de fang. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de migjorn, que durant el dia giararà a llevant i xaloc.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tot la zona. Mala visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Amb vista al cap de setmana s'espera un augment en la probabilitat de pluges. Divendres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts, amb possibilitat de precipitacions dèbils i aïllades.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma18'712'2
Aeroport20'004'5
Eivissa22'311'2
Maó17'912'3
Lluc23'913'2
Porreres23'607'3
Sant Llorenç23'807'5

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris