nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Vent de llebeig moderat

La situació atmosfèrica en superfícies ve mercada per la presència d'un anticicló al sud d'Italia, amb 1020 mb i que abraça les Illes dins el seu radi d'acció. Els vents sobre les Illes són del sud-oest relativament càlids i humits. En alçària, al mapa de 500 mb s'aprecia una dorsal subtropical sobre la Mediterrània occidental.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura en moderat ascens i vent moderat, de llebeig. Màx, 17º; mín 8º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat o estirat. Temperatura en moderat ascens i vent moderat, de llebeig. Màx, 18º; mín, 6º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Moderat ascens tèrmic i vent moderat, de llebeig. Màx, 18º; mín 10º.
Estat de la mar: Àrees de maror a les costes sud o oest. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels t retze graus.
Tendència per als pròxims dies: Els vents de component sud provocaran cels nigulosos i precipitacions, en general dèbils i augmentarà a cel molt ennigulat amb predomini dels niguls mitjans i alts. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de migjor. Dimecres, el cel estaa ennigulat o molt ennigulat i es podran produir precipitacions, en general dèbils. La temperatura no sofrirà canvis i el ven bufarà entre fluix i moderat, de llebeig.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma16'208'3
Aeroport16'0-0'9
Eivissa18'206'5
Maó13'505'0
Lluc10'404'4
Sant Llorenç15'703'6

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris