bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Fortes ventades de Ponent

En superfície s'observa una important depressió freda centrada sobre la mar del nord. La pertorbació mostra el seu centre davant les costes de Noruega amb pressions inferiors als 976 mb. En alçària, al mapa de 500 mb es pot veure que hi ha un remarcat solc des del nord d'Irlanda fins al nord d'Àfrica. L'eix d'aquesta configuració es troba inclinat de nord-oest a sud-est. El gradient és fort a la península Ibèrica i també a la Mediterrània occidental.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel molt ennigulat durant la matinada amb possibilitat de precipitcions dèbils, i tendirà al llarg del dia a intervals de niguls. Temperatura en moderat descens i vent entre moderat i fort, de ponent. Mallorca: hi haurà cel molt ennigulat durant la matinada amb possibilitat de precipitacions dèbils, i tendirà al llarg del matí a intervals de niguls. Temperatura en moderat descens i vent entre moderat i fort, de ponent. Eivissa i Formentera: hi haurà cel molt ennigulat durant la matinada amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i aïllada, i tendirà al llarg del dematí a cel poc ennigulat. Moderat descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de ponent.
Estat de la mar: Maror i forta maror al Canal de Menorca i costes de ponent de Mallorca i les Pitiüses. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Fortes ventades de ponent i mestral que minvaran a partir de dissabte.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma14'509'4
Aeroport15'602'2
Eivissa15'712'3
Maó14'109'7
Sant Llorenç15'403'9

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris