nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Ambient més fresc

En superfície s'aprecien dues depressions, una amb centre sobre els Països Bàltics, de 996 mb, i una altra sobre l'Atlàntic nord, una mica més fonda. Un anticicló se centra al sud-oest de les Açores, amb pressions al seu nucli superiors als 1036 mb. Les pressions a les Balears són pròximes a les normals, amb un moderat gradient isobàric.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls. Temperatrua en lleuger a moderat descens i vent moderat, de tramuntana i mestral, amb algun interval fort el dematí que girarà a llebeig a la tarda. Mallorca: intervals de niguls més probables al dematí. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de mestral, amb algun interval fort al dematí que girarà a llebeig a la tarda. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de mestral, que girarà a llebeig cap a la tarda.
Tendència per als pròxims dies: Ambient nigulós amb algunes precipitacions, dèbils en general. Temperatura normalitzada. Dimecres, hi haurà intervals de niguls i augmentarà a la tarda a cel molt ennigulat amb precipitacions dèbils. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llebeig, i girarà a la tarda a tramuntana. Dijous, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions ocasionals. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 20'3 13'7
Aeroport 20'0 05'5
Eivissa 21'8 10'3
Maó 16'4 09'5
Lluc 14'4 10'3
Sant Llorenç 20'0 08'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris