algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Situació anticiclònica

La presència de l'anticicló atlàntic-mediterrania provocarà temps sec i estable a les Illes Balears. L'ambient diürn serà suau i la temperatura màxima superarà els quinze graus. Els valors nocturns oscil·laran entres els dos i els set graus. El vent serà del nord, localment moderat.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà moderat, de tramuntana. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura no sofrirà canvis significatius i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura es mantindrà estable i el vent bufarà fluix, de tramuntana.
Estat de la mar: Àrees de maror a la zona nord i marejol a la resta. Bona visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els tretze i els catorze graus.
Tendència per als pròxims dies: L'ambient durant els pròxims dies continuarà dominat pel sol i per la suavitat tèrmica. Dissabte, hi haurà alguns intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura no sofrirà grans canvis i el vent bufarà entre fluix i moderat, de ponent. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes matinals. La temperatura sofrirà un lleuger ascens.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'8 07'3
Aeroport 16'4 01'4
Eivissa 18'0 06'2
Maó 14'1 09'0
Lluc 12'0 -0'6
Sant Llorenç 17'4 05'8
Portocolom 19'1 07'9
Capdepera 18'5 10'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris