muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Gelades a Mallorca

En superfície s'aprecia una forta depressió sobre el nord de Noruega amb una sèrie de fronts associats que afecten a tot el nord-oest d'Europa. Les Balears es troben ocupades per una dorsal de l'anticicló de les Açores. En alçària la circulació és anticiclònica sobre la Península ibèrica i la Mediterrània occidental. Donada aquesta situació, l'ambient serà estable i assolellat a les Balears.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà a cel poc ennigulat. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà fluix, de tramuntana, i girarà a la tarda a ponent. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls al nord a primera hora. La temperatura sofrirà un lleuger ascens amb gelades a l'interior, i el vent bufarà fluix, de tramuntana i girarà a la tarda a ponent. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà fluix, de tramuntana, i girarà a la tarda a ponent.
Estat de la mar: Marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els dotze i els tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: Temps anticiclònic amb sol i amb temperatura en progressiu augment.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 12'4 02'7
Aeroport 11'8 -4'0
Eivissa 12'1 02'4
Maó 09'5 01'0
Lluc 06'9 -4'7
Sant Llorenç 12'1 -2'0
Pollença 13'1 00'3
Porreres 12'7 -1'6

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris