algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ambient gèlid

La depressió de la Mediterrània central continua canalitzant vents freds del primer quadrant cap a les Balears. La invasió d'aire àrtic continental envaeix tota la conca mditerrània oest i Algèria.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat amb precipitacions dèbils durant el matí que serien de neu per damunt dels cent o dos-cents metres. Temperatura sense grans canvis i vent moderat, de tramuntana i gregal. Màx, 8º; mín, 2º. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils durant la matinada i el matí que serien de neu des dels dos-cents metres. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana i gregal. Màx, 11º; mín, 1º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls, més freqüents a primera hora. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de tramuntana i gregal. Màx, 12º; mín, 3º.

Estat de la mar: Maror i forta maror que minvarà al llarg de la jornada. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els dotze i els tretze graus.

Tendència per als pròxims dies: Lent i progressiu augment termomètric. Dilluns, hi haurà intervals de niguls. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat de tramuntana.

*6 *0 5 *0 4

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 7'85
Aeroport 8'20
Eivissa 9'73 *84*
Maó 6'34
Sant Llorenç 9'81 *41*

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris