nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Sensació de fred força acusada

Als mapes s'aprecia una circulació de baix índex, amb un anticicló estès segons els meridians, entre 10º i 20º oest, i una depressió, amb un acusat embassament d'aire fred, entre Europa oriental i la Mediterrània. La temperatura als 5.500 metres a la vertical de les Balears és inferior a -30º.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta i ser de neu des dels dos-cents metres. Temperatura sense canvis i vent fort, de tramuntana, amb ratxes que poden assolir els vuitanta quilòmetres/hora. Màx, 8º; mín, 2º. Mallorca: intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats, més probables a primera hora, que poden ser de neu per damunt dels dos-cents metres i anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense grans canvis i vent entre moderat i fort, de mestral i tramuntana, amb ratxes que al nord poden assolir els vuitanta quilòmetres/hora. Màx, 11º; mín, 2º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils i ocasionals, més probables a primera hora. Temperatura estable i vent entre moderat i fort, de mestral. Màx, 12º; mín, 5º.
Estat de la mar: Mar grossa a la zona nord i forta maror a la resta. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Lenta recuperació termomètrica. Divendres, intervals de niguls amb ruixats dèbils, de neu per damunt dels dos-cents metres. Temperatura sense canvis.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 12'0 04'6
Aeroport 09'5 04'3
Eivissa 12'4 08'2
Maó 07'7 02'3
Sant Llorenç 12'6 03'3 19'5

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris