algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Nevades a cotes relativament baixes

En superfície hi ha un anticicló a l'oest de la península Ibèrica que s'estén amb una dorsal per tot l'Atlàntic. En contraposició, sobre el nord-est d'Italia se situa una important borrasca, amb valors lleugerament inferiors als 992 mb. Entre els dos centres de pressió hi ha un passadís d'isobares, amb un gradient notable, amb sentit bàsic nord-sud.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls, amb ruixats localment moderats. Temperatura en moderat a notable descens i vent fort o molt fort, de tramuntana, amb ratxes que poden assolir els 80 kms/h, que durant l'horabaixa girarà a mestral. Màx. 9º; mín. 6º. Mallorca: intervals de niguls amb ruixats dèbils a moderats que poden ser de neu per damunt dels cinc-cents metres. Moderat a notable descens de la temperatura i vent entre moderat i fort, de tramuntana, amb ratxes que al nord poden assolir els 80 kms/h. Màx. 11º; mín. 4º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls, amb ruixats dèbils que localment poden ser moderats. Moderat a notable descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de tramuntana, que a l'horabaixa girarà a mestral. Màx. 12º; mín. 7º.
Estat de la mar: Mar grossa a la zona nord i forta maror a la resta. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Fred intens, de rigorós hivern, amb nevades a cotes baixes. Dijous, intervals de niguls amb ruixats dèbils a moderats que poden ser de neu per damunt dels tres-cent metres. Temperatura una mica més baixa.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'1 06'7
Aeroport 15'6 00'6
Eivissa 17'0 10'5
Maó 14'0 08'8
Sant Llorenç 15'2 02'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris