lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Intervals forts de ponent i llebeig

Als mapes es pot veure una important depressió freda centrada sobre França. Les Balears es troben incloses dins el radi d'acció de la borrasca, amb pressions cada vegada més baixes i vents forts de component oest. Aquesta depressió està aïllada de les pertorbacions atlàntiques per un pont anticiclòmic establert entre un centre d'altes pressions islandès i una dorsal de l'anticicló de les Açores.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls i augmentarà a l'horabaixa a cel molt ennigulat amb precipitacions dèbils i ocasionals. Temperatura una mica més alta i vent entre moderat i fort, de ponent i llebeig. Màx. 14º; mín. 8º. Mallorca: hi haurà intervals de niguls i augmentarà a l'horabaixa a cel molt ennigulat amb precipitacions dèbils i ocasionals. Temperatura en lleuger ascens i vent entre moderat i fort, de ponent i llebeig. Màx. 16º; mín. 6º. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls i augmentarà al capvespre a cel molt ennigulat. Lleuger ascens tèrmic i vent entre moderat i fort, de ponent i llebeig. Màx. 17º; mín. 9º.
Estat de la mar: Maror i forta maror al litoral oest de Mallorca i de les Pitiüses i al canal de Menorca. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Ambient força fred. Dimecres, hi haurà intervals de niguls amb precipitacions dèbils i ocasionals que serien de neu per damunt dels mil metres baixant la cota al vespre cap als sis-cents metres. Temperatura en descens, que serà notable a partir del vespre, i vent entre moderat i fort, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 13'9 10'7
Aeroport 13'4 08'4
Eivissa 16'2 10'5
Maó 10'1 07'6
Sant Llorenç 10'2 05'6 00'2

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris