algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Gelades nocturnes

Les pressions són altes a les Balears per la presència d'un potent anticicló a la mar cantàbrica. Als mapes d'alçària la circulació adopta una dorsal planetària, l'eix principal de la qual se situa a l'Atlàntic nord al llarg del meridià 10º oest. La dorsal planetària directriu, que abraça gran part de l'Atlàntic nord, la península Ibèrica i el Marroc, dirigeix la circulació; les pertorbacions del front polar corren per latituds altes (nord de la Gran Bretanya, Escandinàvia).
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils durant la matinada. Temperatura en lleuger ascens i vent moderat, de tramuntana. Mallorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils i tendirà a cel poc ennigulat durant el matí. Temperatura diürna en lleuger ascens i nocturna en lleuger a moderat descens amb gelades a l'interior de l'illa. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils i tendirà a cel poc ennigulat durant el matí. Temperatura diürna en lleuger ascens i nocturna en lleuger descens. Vent entre fluix i moderat, de tramuntana.
Estat de la mar: Maror i forta maror que minvarà al llarg del dia. Bon visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels tretze graus.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 11'2 06'3
Aeroport 11'2 04'0 01'0
Eivissa 11'9 06'4
Maó 10'2 04'4 00'4
Lluc 05'7 01'8
Sant Llorenç 10'6 04'9 04'4
Porreres 11'0 03'3 02'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris