algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Fred continental

La depressió del sud d'Itàlia continua canalitzant vents molt freds del primer quadrant a la Mediterrània occidental. La irrupció freda afecta de ple les Balears. La massa d'aire fred continental està limitada per un front fred a molt baixes latituds i per un de càlid cap a la latitud dels Països Baixos.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat amb precipitacions dèbils a moderads que seran de neu per sobre dels tres-cents metres. Temperatura sense canvis i vent entre moderat i fot, de tramuntana. Màx. 7º; mín. 2º. Mallorca: cel ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades que seran de neu per damunt dels dos-cents metres i pujarà la cota al capvespre cap als tres-cents metres. Temperatura sense grans canvis i vent entre moderat i fot, de tramuntana. Màx. 8º; mín. 0º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb precipitacions dèbils a moderades. Temperatura estable i vent moderat, de tramuntana. Màx. 10º; mín. 5º.
Estat de la mar: Forta maror a la zona nord i maror a la resta. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Lent i progressiu ascens termomètric. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de pluges dèbils que seran de neu per sobre dels cinc-cents metres pujant la costa cap als nou-cents metres. Temperatura en lleuger ascens i vent moderat de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 12'8 05'4
Aeroport 13'0 04'4
Eivissa 12'6 05'6
Maó 08'8 01'0
Sant Llorenç 04'5 00'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris