algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Invasió polar

Una intensa invasió siberiana afectarà les Illes durant aquest cap de setmana. La presència simultània de l'anticicló del Canal de la Mànega i de la depressió sobre el sud d'Itàlia formalitzarà un corrent d'aire àrtic continental molt fred que des dels paratges septentrionals europeus fluirà fins a la Mediterrània occidental.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions, dèbils en general. Temperatura en moderat a notable descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana, amb ratxes que poden assolir els vuitants quilòmetres l'hora. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils que seran de neu per damunt dels vuit-cents metres i baixarà la cota en acabar el dia als cinc-cents metres. Moderat a notable descens termomètric i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts al nord de l'illa. Eivissa i Formentera: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils. Moderat a notable descens tèrmic i vent moderat, de tramuntana.
Estat de la mar: Forta maror amb redols de mar grossa a la zona nord.
Tendència per als pròxims dies: El fred s'intensificarà i la neu podria fer acte de presència a punts de la costa. Diumenge, cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions localment moderades que seran de neu a cotes molt baixes. Temperatura en moderat descens i vent moderat, de tramuntana i gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'3 13'1
Aeroport 17'0 07'4
Eivissa 18'8 13'8
Maó 13'1 07'5
Lluc 12'5 08'3
Sant Llorenç 14'7 08'6
Pollença 16'0 13'2
Portocolom 16'3 08'6

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris